Monday, October 25, 2010

7 things that guys should take note!

* kpd lelaki dluar sne, kalu dh kena sound ngan ppuan tu, phm2 la sndiri...


1. kita lebih ssuai bkawan saja.
mksud : I xnak kat u...x phm2 ke??

2. I sanggup bkorban demi kbahagiaan you..
maksud : amboi, aku yg kne bkorban, habeh, hmpa 2ekoq gak yg sronok!

3. (L) : jom kuar mlm ni
(P) : i penat la..
maksud : I mls nk kuar ngan u.. bosan! haha

4. i suke bkawan ngan u...baek, memahami..bla..bla...
maksud: kan bgs klau i jd awek u...:)

5. lawa ke budak ppuan tu?
maksud : siapa lawa? i ke budak tu? hahaha

6. u dah ckp bende ni bnyk kali..
maksud : tlg la jgn ckp bnde yg same, nak tmuntah aku dgr!

Sunday, October 17, 2010

sekayu



geng2 yg paling awal smpai kat sekayu~

aktiviti membakarmemang enjoy giler kat skayu,, wlaupon itu adalah hari lembap aku..maybe sbb xtdo..
15/10 : 8.mlm smpai 3pg mnyiapkn asgment c++.
16/10 : 3.30 pg awin smpai trengganu dr kuantan.. lepak kat batu bruk..
minum2 kat kdai.. lpas subuh, btolak ke sekayu..smangat giler budk2 tu nk mandi air terjun..happening ar lg2 ade is yg sntiasa mghiburkan hari2 kt c2..xkering gusi asyik wat lwak ja

Tuesday, October 12, 2010

SYUKUR jumpe gak akhirnye~

fuh cuak aku ble sedar beg duit aku hilang....
kol 11pg waktu abeh kuliah, aku trus kuar dwan,
silap aku gak xcek btol2 masa beg aku jtuh td..
kol 3ptg bru aku realize yg beg duit aku xde..
ape lg, cuak gile, tyme tu plak aku ade kelas,
p kat dwan kuliah yg b4 tu, ade lecture plak..
mmg xsng aku dok dlm tutorial class...
mintak out awal, then aku trus g dwan kuliah...caribeg duit,
naseb baek la hamba Allah ni yg jmpa beg duit aku,
budak first year, Alhamdulillah syukur sgt...
dlm tu dah le ade note rm100..kad bank atm..huh
pngajaran utk aku spaya sntiasa peka dlm apa jua keadaan..

Monday, October 11, 2010

video

biase la evry single couple msti mlalui bnda ni smua,

Wednesday, October 6, 2010

angin / moody

benci tol aku ngan org cmni... kalau kna angin die yg spoi2 bhasa tu, pijak smut xmati.. glak xbenti..tp bla mai angin rbut taufan, muka cam haram! aku tanya pon xmau jwb.. hg ape hal?? period ka? relax ar mcm hg sorg ja priod dlm dunia ni..adoi.... @$%&*** tol!! erghh pantang tol bile aku tanya xjwb.bpe kali dah jd cmni..meluat ar.. kalau rsa dah xmau kwn ngan aku, gtau je r.. xpyah ar nak wat muka... bajet cam kawan hg rmai kan.. tp haram sorg pon xpduli kat hg..balek2 aku gak yg nk amek port psal hg.. kalau aku jht, sori, jgn kata nk amek port, nak dgq ttg hg pon aku xmaw..!! cermin dri dlu b4 nk kata kat org.. evrybody not perfect!

Monday, October 4, 2010

Trip yg mmenatkan!!


kamis mlm - btolak ke kuantan kol 8.30mlm

jumaat mlm - aktiviti mbakar ikan dgn awin, noni, syed, abg mzi, n iskandar...
btolak balek kuantan kol 6pg..
sronok banget..,wlaupon 6org je tp mcm 60org sbb dak iskandar yg xbenti wat lawak,.. happening sgt!!!

SABTU - kol 8pg bertolak ke kL dr kuantan,,, smpai kL kol 12th ari...
btolak ke Genting kol 1ptg...

AHAd - btolak ke kL jam 3.20ptg.. smpai kol 4.30ptg... tiket ke kuantan jam 8mlm..
tpaksa mnunggu...
smpai kol 12pg kt kuantan,, abg mzi lanje McD... thanks abg mzi!
btolak ke GAnu (awin hantar)jam 1pg... tetiba kereta terasa berat..awin yg mlihat lembaga dsbelah aku hnya mndiamkan diri... aku yg bagai nk mjerit hnya mmpu terkaku tanpa kata,.
noni yg xtau pape, mnegur dgn penuh kyakinan (" awin hg xrasa berat ke keta ni??")
huuuu aku cm nk jerit je dah le aku sorg kat blkg,... mnyak keta lak merah... mencari petro pam xde sbb pg2 buta,.. tawakal je.. akhirnya, kol 5.30 pg baru jumpa petro pam... huh lega!
thanks to iskandar yg mnyerikan lg mlm kami dgn lawak yg ko wat,, haha xngantok jd nye..

even penat sgt tp besh ar..pngalaman yg xdpt dbeli...