Thursday, October 27, 2011

Deepavali update!

Heyoo guys!

Bila tiba musim percutian, wajib pergi berjalan menghabiskan duit dan tenaga. Kalau tak musim cuti pon wajib pergi melepaskan pekong di dada.. ehh.. tak, tak. Juz merehatkan minda yang sentiasa rehat ni. hewhew.. So, where did my friends and I went to? Sebab kekeringan dan kekontangan duit maka, destinasi terdekat menjadi pilihan. Yang penting view untuk snap snap mesti lah hebat giler gempak dan gambar boleh letak dalam majalah kanak-kanak..


So this is where the place my friends and I went to.. the place memang superb lawa. Apparently we could reach the island without boat! HOW?? ok fine. should go and pry out urself guys!


This place is different from the above picture. Tempat ni pon sangat lawa. the beach view was so nice. Boleh jadi tenang bile ade masalah kalau datang sini.


with Echa and Scha

p/s: malang tidak berbau. sedang asyik berposing tak ingat dunia, ombak yang jeles sebab posing maut diberikan terutama oleh Scha hewhew..., telah memandikan Izah separuh badan. Lepastu terpaksa menukar pakaian. Lucky for us sebab bawa baju salin sebab niat nak mandi pantai. Then kat depan toilet tu ade pengambaran, mungkin sambungan dari filem hantu bonceng, sebab Izah dan Yana selisih dengan Zizan tapi harus tabik spring kat dorang sebab buat tak tahu. Sori Zizan, dorang tengah blur masa tu. Juliana Evan pon ade skali masa tu. Ahmad Idham pon ade. Ah.. do I care? Nexttttt!!!


All of us yang mengikuti 'rombongan serpihan'


Should thank to Mr Harith (bukan nama sebenar) kerana sudi membawa kami pergi ke tempat yang cantek ni lepas tu jadi photographer lepastu terpaksa belanja kami semua air kelapa dan sotong celup. Thank u so much cik Harith!


1 comment:

  1. pantai batu pelanduk...DUNGUN...my hometown...miss u!!!!

    ReplyDelete