Monday, April 25, 2011

today suck!


Totally ruin up my day! do not have enough sleep and rest... bz with exam and ORAL stuff wtf... my plans were all disaster! thank God im not wasting my time in studying Operation Research much. juz focus on Differential Equation dat will run on 28th.. pergi melingkup kau dengan Oral! haha Real Analysis will running the day after tomorrow but nothing (zero) in memory! Congrates Sharifah Natasya!!!

dats why Im not prefer to study last min, nt mesti xtdo mlm, lepas tu nak susah hati, risau hati, takot hati sebab xsempat nak cover semua padan muka! "bare in mind u r now in diz zone" syabas sekali lagi... mana nak pkir hostel/rent house, untuk next sem, nak mengangkat barang2 bawa pulang,(Lid nak datang mengangkut barang2 bawa pulang.. 'xpayah la..'), nak letak barang selebihnya kat mna (naseb baek ade lecturer yg sporting..leh tumpang barang skit kat umah dia..'thanks Dr. Silah!') praktikal lagi lepas habis exam.. demmit!!!

oh talking about barang2 yg nak dibawa pulang, Lid dengan bermurah hati ayam, berlapang dada selapang padang bola, menawarkan harga terendah serendah-rendahnya sampai xpayah bayar (kasih seorang bpa kehujung padang bola nyawa )untuk datang mengambil barang2 ku... then I kata xpayah la susah2.. *ecece bajet caring

Lid : adik nak balek 3 may ke?
me : yup, knpa?
Lid : bukan aritu adik kata balek 5may..?
me : bukan.. tak kata..
Lid : adik balik 5may boley?
me : taboley! xsempat nak rest kat rumah, nanti nak praktikal lagi..
Lid : ai, 4hari kat rumah pon xsempat nak rest?
me : tak ! awat suh balek lambat pulak? * dalam hati (esh orang tua ni xsuka aku balek rumah ke hape?)
Lid : nak kena hantar mak pi hospital 2 may, kalau adik nak balek 3hb nt Lid xleh rest ar..
me : Lid xpayah mai la,, adik boley balek sendiri.. pandai2 lar.. aiii Lid, rest kat rumah dah 4bulan lebih pon X boleh REST lg?? ( hahaha rasakan ayat dragon ball... ayat perli balek) BAHAHA....

1 comment:

  1. rileks la wei..wtf n demmit sokmo mu ni...




    u suck!

    ReplyDelete