Friday, August 12, 2011

Wordless Friday~

Happy Friday bloggers!

Alamak, asal gambar nampak kecik plak nih. Plz click to figure out wat is exactly I wanna talk about diz picture.

Taktik terbaru dat I found out when I am messing around yahoo messenger. Dah lama sebenarnye tak on YM. So kawan-kawan yang lame xcontact dah xigt sape. Suddenly got some1 buzz me and said,

Mr. A : boley mintak tlg x? bla...bla.. (plz click the picture to see the rest)

Waa syabas ye kepada lelaki yang kreatif cipta idea ni which is not a gud idea.. it is too lame to fool me! I am not dat kind of cheap girl yang senang2 nak bagi number phone kat orang yang tak kenal except to the one I feel comfortable with :D..

p/s : kepada gegirl diluar sana, anda bijak kan? Takkan lah tak leh tackle taktik kotor macam ni. Kepada lelaki, tolonglah cari taktik yang boleh diterima akal sikit supaya gegirl ni senang nak bagi number phone kat korang..haha mimpi je ah!



1 comment:

  1. mcm pukimak lagi.. padahal tu nombor dia tu.. MCM BUTOH

    ReplyDelete