Monday, August 1, 2011

Days spend before Ramadhan~

I had a very fine weekend spent at KL last day... seperti yang dilihat gambar di atas boleh melihat ekpresi kegembiraan saya menghabiskan dan membuang masa bersiar-siar disekitar kawasan kuala Lumpur. Tujuan sebenar ialah tiada hala tuju, so sila pergi ke mana yang anda mahu as long ade orang yang sanggup bawa.. thanks to daddy Ayie & mummy Awin.. :p


First day sampai, menginap di hotel Kajang.. Plan hari pertama ofcoz kena bershopping. Apa erti melawat ibu kota tanpa membawa pulang segulung ijazah baju, kasut, beg, kuih, jalan, hari raya.... So, destinasi pertama Masjid India.. Sangatlah lautan manusia yang membanjiri jalanan, train LRT, dan kedai-kedai baju.. semua bershopping sebelum puasa nampaknya. 1 whole day spend kat situ je.. See! kan dah rugi masa nak g tempat laen! Should have some1 to blame on & obviously Bobby Deol... ( hanya Awin & daddy Ayie yg mengerti...)


Muke tensi, tasuke ramai-ramai sesak-sesak...



gaya manusia tiada hala tuju..




Hari berikutnya pergi bersiar2 di Putrajaya kerana TIADA hala tuju dan ongkos yang banyak because all money spent at Masjid India, memborong sakan.. yang tinggal hanya selipar cabuk dan mata lalat~






Inilah sebabnya uwang saya bankrup... (gambar di atas) Tapi puas hati. Oh, sempat jugak melawat adik saya di Uitm Shah Alam seksyen 17... Supposedly you must treat us bcoz we come from jauh2 n penat2.. sebab 1 lagi, duit kakakmu ini sudah ilek kapoci!



Muke menyesal duit pokai... Luckyly, daddy ayie ada.. we ( I supposedly) dun have to pay for a ticket.. its free!! Thanks again to daddy Ayie and his friend kerana sanggup tidak menerima duit saya yang sudah ketiadaan ini.. <-- (ayat keling) memang tak patot...

1 comment:

  1. oit...bru 1 ari pose da shoping raye nmpak...hahaha

    ReplyDelete